XII. Rallylegend - San Marino - október 9-12. - verseny előtti hírek

2014.08.19., Az alábbi linken találhatóak a verseny megtekintéséhez szükséges passok árai amelyek egyébként 10.-€ és 30.-€ közötti ársávban mozognak attól függően, hogy mit lehet velük megnézni, hová lehet velük bejutni

http://www.rallylegend.com/2014//images/stories/ass/ticket/ticket.pdf

 

2014.08.06., Újabb verseny előtti hírek, itt van a hármas számú hírlevél!

Amiről pedig írnak benne az nem más mint az, hogy az idei verseny első nagy sztárja a VW Racing finn szupersztárja Jari-Matti Latvala aki a VW Polo WRC-t fogja előfutó autóként vezetni! 

Vito Piarulli a verseny igazgatója a következőt nyilatkozta a jó hír kapcsán, "Nagyon boldogok és büszkék vagyunk, partnerünk a VW ezen bejelentése miatt és biztos, hogy Latvala jelenléte a versenyen tovább növeli annak presztízsét"

A kevesebb mint harminc éves JML az egyik leggyorsabb és legagresszívabb de nagyon szeretett pilótája a világbajnokságnak. A 2008-as Svéd VB futamon aratott győzelmével a legfiatalabb pilóta aki VB futamot tudott nyerni.Eddig tizenegy abszolút VB futam győzelmet jegyeznek a neve mellett, ebből az utolsó négyet a VW színeiben aratta. Legjobb év végi összesített eredménye 2010-ben volt, akkor abszolút másodikként végzett az VB összesítésben.

Amellett, hogy JML állandó főszereplője a modern rally világának nagy rajongója a historic rallynak is, melyeken néha elindul egy Audi Quattro Gr.4 típussal. 

latvala rally finlandia.jpg

Fotó: Rallylegend Official

 

2014.07., No megjött a kettes számú hírlevél (már nem emlékszem, hogy mi volt az elsőben..) az idei Rallyegend-del kapcsolatban. 

A lényeg, július 14-én elindult a nevezés ami egészen szeptember 15-ig tart.

Remélhetőleg sok neves és jó kezű versenyző érzi úgy, hogy az idén (is) indulnia kell ezen a futamon! Személyes kedvencem és évek óta várom, hogy rajthoz álljon ifj.Béres József az általuk épített Audi S1-el és az olasz szurkolók illetve a világ egy kis része örökre megtanulhassa Joskó nevét!  

Újdonság, hogy az idén egy fajta főszponzorként beszállt a versenybe a Hankook gumigyár is akik a WRC - KitCar kategóriának is a névadó szponzora lettek.

rallylegend.jpg

Fotó: Rallylegend Official

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr206529471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása