Biasion, Kankkunen és Delecour is indul a Rallylegenden

miki.JPG

Korábban már nyilvánosságra hozták, hogy a 13.Rallylegenden előfutóként rajthoz áll a finn Jari Matti Latvala a VW Polo R WRC versenyautójával és az új-zélandi Hayden Paddon egy Hyundai i20 WRC-vel.

Mai napon kiderült, hogy a következő ismertebb versenyzők indulása biztosnak tűnik az idei versenyen. Az olaszok kétszeres rally világbajnoka Miki Biasion Lancia Delta Integraléval, a négyszeres finn rally világbajnok Juha Kankkunen egy Toyota Celica GT Four-ral és a francia Francois Delecour egy Ford Escort Cosworth-tal.

Szintén jelezte indulási szándékát a többszörös N csoportos rally világbajnok uruguay-i Gustavo Trelles egy Toyota Celica GT Four-ral, a háromszoros belga rally bajnok és többszörös hosszútávú verseny győztes a belga Marc Duez egy BMW M3-mal és a portugál N csoportos rally világbajnok Rui Madeira egy Mitsubishi Lancer Evoval. 

Nem rossz névsor ez már most sem, a többiek neve szeptember 18-án 20.00-tól lesz elérhető a verseny honlapján. 

Szöveg: Tommy

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr857749220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása