Az Esztergom-Nyerges rallyval indul a bajnokság
ORB2, ORB3, Historic, MNASZ

Megjelent az idei hazai rally bajnokság első fordulójának a 11. Esztergom - Nyerges rally versenykiírása. A futam része a HUMDA Historic, a HUMDA ORB2 és a HUMDA ORB3 bajnokságoknak valamint teszt jelleggel részt vehetnek rajta a HUMDA ORB1 és az ORC mezőny versenyzői is, de ők értelemszerűen nem kapnak itt bajnoki pontokat. 

skm_c250i24030408220.jpgA Historic, az ORB2 és a teszt mezőny szombaton és vasárnap fog versenyezni, nekik nyolc gyorsasági szakaszon keresztül 73.55 km-t kell majd teljesíteniük. Az ORB3 mezőnye csak vasárnap fog versenyezni, nekik öt gyorsasági szakasz jut, 46.45 km hosszban. Az összes gyorsasági szakasz aszfalt burkolatos lesz.

A versenyközpont, a gépátvétel és a szervízpark is Nyergesújfaluban kerül kialakításra, de nem egy helyen. A rajt és a célceremónia valamint az éjszakai gyűjtő pedig Esztergom városában lesz bonyolítva. 

A Historic, az ORB2 és a teszt mezőnynek szombaton a Bajna-Lábatlan gyorsaságit kell kétszer teljesíteniük majd este rajtceremónia Esztergomban.

Vasárnap ők a Lábatlan-Bajna és a Tatabánya-Környebánya gyorsaságikat fogják teljesíteniük 3-3 alkalommal, 56.55 km hosszban. 

Az ORB3 mezőny ugyebár csak vasárnap versenyzik, rájuk a Lábatlan-Bajna vár háromszor és a Tatabánya-Környebánya kétszer. 

Egyéb fontos és pontos információkat itt találhatunk, 

https://mnasz.hu/uploads/documents/113/kii--ra--s-his-orb2-orb3-teszt-er24-0303-final-mnasz-approved.pdf

Szöveg: Tommy

Fotó: 11. Esztergom - Nyerges rally

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2818345157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása