Gregoire Munster újra a Rally1-es Ford Pumával versenyzik
WRC

Az első, csúcskategóriás rally autóval történt versenye, a Chile rally teljesítése után a luxemburgi Grégoire Munster ismét a Ford Puma Rally1 volánja mögé ül, ezúttal az október 26-29. közötti, mindenkinek új, egyébként aszfaltutakon zajló, Közép Európa rallyn melyet passau-i központtal Németország, Ausztria és Csehország szervez majd.  

munster2.jpg

A luxemburgi pilóta összességében jó teljesítményt nyújtott Chilében. Nagyon kevés tapasztalata volt a Rally1-es autó volánja mögött, voltak hibái és problémái akadtak az itinerrel, a gumikkal és a fékkel és ezekkel sajnos elég sok időt vesztett, de így is a tizenharmadik helyen zárta a versenyt. Ami persze pontot már nem ér, de legalább egyben célba vitte az autót.

munster_1.jpg

Szöveg: Tommy

Fotó: www.wrc.com  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4018230547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása