Grégoire Munster Ford Puma Rally1-gyel indul a Chile rallyn
WRC

A soron következő, szeptember 28. - október 1. között rendezendő Chile rally WRC futamon a luxemburgi Grégoire Munster is egy Ford Puma Rally1-gyel teszi magát próbára a rally világbajnokság legmagasabb szintjén.

munster_1.jpg

Az idei szezonban a WRC2-ben regisztrált és ott versenyző Munster egy Ford Fiesta Rally2-vel küzd a bajnoki pontokért az M-Sport csapat színeiben, jelenleg mindössze 22 ponttal a bajnokság 14. helyén áll. De jövő héten a Chile rallyn a sportág csúcskategóriájában fog versenyezni.

935336e6-7c93-42d1-990b-555b8a9431c2_180923msmunster2.jpg

Ez egy nagyszerű első kihívás lesz a 24 éves luxemburgi pilóta számára, aki még soha nem vezetett a rally világbajnokság legfelsőbb kategóriájában. Az M-Sport csapata ezért négy autóval áll csatasorba Chilében, hiszen Ott Tanak és Pierre-Louis Loubet mellett a többszörös Chilei nemzeti rallybajnok, Alberto Heller is egy Ford Puma Rally1 volánja mögött teszi magát próbára. 

Szöveg: Tommy

Fotók: www.wrc.com 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5618219249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása