Sébastien Ogier is visszatér a rally VB-re
WRC

A nyári szünet után, szeptember elején a nyolcszoros rally világbajnok, francia Sébastien Ogier is visszatér a rally világbajnokságra, hogy az Akropolisz Rallyn erősítse a Toyota Gazoo Racing alakulatát. Ogier az idén csupán hat futamra szerződött el a Toyotához, az elmúlt öt versenyből a Monte-Carlot, a Mexikót és a Szafari rallyt megnyerte, a Horvát rallyn ötödik lett míg a Szardínia rallyn csupán egy power stage ponttal ment haza. Most arra készül, hogy az idei utolsó WRC futamán ismét diadalt arasson. 

sebastien_ogier_210202.jpg

Ogier 2022-ben nem vett részt az Akropolisz rallyn, de 2021-ben a harmadik helyen végzett. Tehát a Toyota Gazoo Racing ismét négy autóval áll rajthoz, név szerint Kalle Rovanper-val, Sebastien Ogier-val, Elfyn Evans-szal és Takamoto Katsuta-val. 

Szöveg: Tommy

Fotó: Toyota Gazoo Racing

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr9418201579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása