Holnap kezdődik a 2023-as hazai rallybajnokság!
ORB, MNASZ

Holnap kezdődik és két napig zajlik majd a 2023-as hazai rallybajnokság azaz a HUMDA ORB első fordulója a murvás utakon versengő Székesfehérvár rally.

logo_1.JPG

A futam központja nem meglepő módon Székesfehérváron lesz, úgy is mint a gépátvétel, a szervízpark, a versenyiroda, a parc fermé és a célceremónia.

Szombaton két gyorsasági szakaszt, a Királyszentistvánt (6,5 km) és a Kislőtért (17,55 km) kell kétszer teljesíteniük a párosoknak valamint estére marad még egy városi szuperspeciál Székesfehérvár belvárosában, de az nem számít bele az értékelésbe. A napi gyorsasági össztáv majd 50 km-t tesz ki.

Vasárnap három gyorsasági vár a mezőnyre. A Várpalota (10,35 km), a Tés (11,50 km) és az Iszka (17,10 km) nevezetűek, mindhármat kétszer kell megfutniuk így bő 77,5 km vár a mezőnyre.
A verseny gyorsasági össztávja 123,3 km lesz, az össztáv pedig majd 473 km-t tesz ki.

A Székesfehérvár rallyra 61 páros adta le nevezését, míg a tereprally bajnoki értékelésbe 22 versenyjárművel neveztek, főleg side by side-okkal, de lesz pár rendes tereprally autó is.

A nevezési listákat a futam hivatalos oldalán találhatjátok, itt, https://larocosport.hu/rajtszamos-listak

A térképeket és időtervet/itinert és mindenféle hasznos információt tartalmazó Rally Guide pedig innen tölthető le, https://larocosport.hu/rally-guide.

Reméljük száraz időben szurkolhatunk a hétvégén, bár a héten történt esőzések miatt várható némi dagonya a pályákon.

Szöveg: Tommy

Logó, infók: https://larocosport.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6518085214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása