Székesfehérvár rally versenykiírása
ORB, MNASZ

Megjelent a hazai rally bajnokságok első fordulójának az ORB rally1 és az ORC mezőnyének első futamának a murvás utakon zajló Székesfehérvár rally versenykiírása.

logo_1.JPG

 A verseny két napos lesz, szombaton a Királyszentistván (6,5 km) és a Kislőtér (17,55 km) gyorsasági szakasz várja majd a párosokat valamint egy nap végi szuperspeciál is szerepel a programban. A két klasszikus gyorsaságit kétszer kell teljesíteniük, a szuperspeciált értelemszerűen csak egyszer. Így a napi versenytáv 49,7 km-t tesz majd ki.    

szfehervar_rally_szombat.jpg

Vasárnap a Várpalota (10,35 km), a Tés (11,50 km) és az Iszka (17,10 km) nevezetű gyorsaságik várnak a mezőnyre, ezeket is kétszer kell majd teljesíteniük. A napi versenytáv 77,90 km-t tesz ki majd, a futam értékelendő  össztávja pedig 127,60 km lesz.

szfehervar_rally_vasarnap.jpg

A szervizpark és a parc fermé a Székesfehérvár Sóstó arénánál kerül kialakításra, a versenyközpont pedig a székesfehérvári Novotel Hotelben lesz.

Jó régen volt már murvás rally szezonnyitó futam (talán a hajdani Esztergom rally volt ilyen?), de jó lesz ez így csak kezdődjön már végre! 

A versenykiírást itt találjátok: https://mnasz.hu/uploads/documents/113/sze--kesfehe--rva--r_rally_versenykiiras-jfinal-2023-93-.pdf

Szöveg: Tommy

Logó, itiner: Székesfehérvár rally 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr3418064914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása