Több munkát szán a Hyundai Dani Sordo-nak
WRC

A 2023-ban a Hyundai Motorsport színeiben immár tizedik rally világbajnoki szezonját kezdő spanyol Dani Sordo az idei évben mindössze öt VB futamon kapott bizonyítási lehetőséget. 2023-ban viszont ennél kicsit mozgalmasabb évnek nézhet elébe Sordo. 

dani_candido_update22_keyvisual_21x7.jpeg

Amint az korábbról már ismert a csapat hármas számú Hyundai i20 Rally1-én Dani Sordo az ír Craig Breen-nel fog megosztozni. A spanyol AS.COM lapnak adott interjú alapján a jelenlegi elképzelések szerint 2023-ban Sordo hét - nyolc rally VB futamon állhat majd rajthoz a Hyundai Motorsport színeiben, az első bevetése várhatóan a januári szezonnyitó Monte-Carló rally lesz. Dani Sordo egyébként májusban lesz 40 éves. 

A Hyundai Motorsport csapat másik két autóját a belga Thierry Neuville-re és frissen igazolt finn Esapekka Lappi-ra bízzák akik a 2023-as rally világbajnokság minden fordulóján rajthoz állnak majd.

Szöveg: Tommy, AS.COM

Fotó: Hyundai Motorsport

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5018001388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása