WRC győzelem a Mikulás rallyn

December 4-én vasárnap volt a szokásos, már - már tradicionálisnak mondható szezonvégi, tét nélküli buli verseny, az immár 26. Mikulás rally, a Veszprém környéki lőterek murvás útjain.

br.jpg

A futamra előfutókkal, amatőrökkel, tereprallysokkal és rallysokkal együtt mindössze 73-an neveztek. A programban három gyorsasági szakaszt jelöltek ki, ezek voltak a Nagylőtér - 13,8 km, a Gyártelep - 4 km és  Kislőtér - 20,4 km hosszban, mindegyiket kétszer kellett megfutnia a párosoknak, összességében bő 76 km hosszban. Szerencsére mindegyik gyorsaságit meg tudták tartani, nem kellett törölni egyet sem.

cs.jpg

A futamot végül 43 páros fejezte be, az abszolút győztes a Bútor Róbert - Tagai Róbert duó lett a Citroen C3 WRC-vel. Egyedüli épkézláb ellenfélként követte őket a Klausz Kristóf - Papp Tamás kettős a Skoda Fabia Rally2 EVO-val 0,8 másodperc hátránnyal, míg a dobogó legalsó fokára a László Martin - Berendi Dávid páros állt fel szintén Skoda Fabia Rally2 EVO-val.

kk_1.jpg

A futam részletes eredményei itt találhatóak,

https://hauserresults.hu/live/live.php?error=public&ev=190&s=-10&a=12,13

Az év utolsó hazai rally versenye a december végi Szilveszer rally lesz a Hungaroringen és annak szűk környezetében. 

Szöveg: Tommy

Fotók, eredmények: Rally Szakági bizottság - Sári Péter, Hauser results 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr8917995062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása