Most hétvégén lesz a Dunakanyar rally
ORB, MNASZ

Most hétvégén, május 28-29. rendezik meg a Vác központú Dunakanyar rallyt mely aszfaltos utakon fog zajlani. A futam újdonság az ORB/ORC naptárban, a gyorsaságik egy része korábban például RTE futamok helyszíne volt. 

rallytabla.jpg

Szombaton két gyorsasági vár a mezőnyre melyeket kétszer kell teljesíteni míg vasárnap három gyorsasági szakasz lesz a napi penzum ezekből kettőt háromszor míg az egyiket csak kétszer kell teljesíteni. A 12 db gyorsasági szakasz össztávja majd 114 km-t tesz ki. 

A versenyen a Rally1 ORB és ORC, a mókamiki Just for fun és az átlagtartó Regularity mezőny vesz részt, mindösszesen 80 autóval. Mads Östberg sajnos nem indul, de a már jól ismert mezőnyben újra láthatjuk Rafael Tamást a Porsche 911 GT3-mal és még egy Rába kamiont is. 

A nézői információkat (időtervet, térképeket) itt találhatjátok, 

https://rali-bajnoksag.hu/wp-content/uploads/2022/05/dunakanyar_nezoi_OK.pdf

A nevezési listát pedig itt nézhetitek meg, 

https://rali-bajnoksag.hu/wp-content/uploads/2022/05/Dunakanyar-bee%CC%81rkezett-neveze%CC%81sek_logo_OK.pdf

Szöveg: Tommy

Fotó: Dunakanyar rally 2022

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr8217841627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása