Bertelli mégsem indul a Svéd ralin
Rally1, WRC

A ralis körökben jól ismert, de inkább csak műkedvelő hobbysta, olasz Lorenzo Bertelli 2010 óta indul rali bajnoki futamokon, 2011 óta pedig aktív résztvevője volt a ralivilágbajnokságnak.

bertelli_1.jpg

2017 óta évente már csak pár futamon indul, de ha már részt vesz egy ralin akkor nem aprózza el és egyből WRC autóval teszi ezt. Azon belül pedig a Fordokat részesíti előnyben, ment az összes Fiesta WRC-vel és nevezett a február végi Svéd rali világbajnoki futamra is a legújabb Ford Puma Rally1 hybrid-del. Ma viszont bejelentették, hogy mégsem tud részt venni a versenyen ugyanis pont azon a héten van a Milánói divathét ahol neki mint a PRADA divatcég örökösének és mint egyik cégvezetőjének ott jelen kell lennie.

Hát ilyen ez a popszakma, ő a divatból él, a rali csak a hobbyja.

Szöveg: Tommy

Fotó: internet   

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1617540844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása