Francois Delecour visszatér a rali EB-re!
ERC

Az idén augusztusban 60. évébe lépő közönségkedvenc francia rallyversenyző François Delecour, rajongóinak legnagyobb örömére bejelentette, hogy hét év után visszatér az FIA rali Európa-bajnokságba.

fd.jpg
Delecour 2022-ben az ERC FIA RGT Kupában fog versenyezni egy Alpine A110 RGT volánjánál. Az idei rali EB-n az RGT kategóriának kiírt bajnokság három fordulóból áll és Delecour mindent meg fog tenni, hogy mindhárom futamon részt tudjon venni. Az RGT kategória bajnoki futamai a Rally Islas Canarias, a Rally di Roma Capitale és a Barum Czech Rally Zlín lesz.

fd2.jpg
Nem mellékesen a négyszeres FIA rali világbajnoki futamgyőztes a hónap elején a Monte-Carlo Ralin a harmadik helyen zárt az RGT kategóriában. 

Szöveg: Tommy

Fotó: Francois Delecour facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4417175476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása