75 versenyautó a Monte-Carlo rallyn
WRC

Megjelent a jövő hétvégén kezdődő 90. Monte-Carlo rally nevezési listája. 75 páros szerepel rajta, közülük 11 vadiúj Rally1-es hybrid autó lesz. Négy Ford Puma, négy Toyota Yaris és három Hyundai i20. A Ford Craig Breen-t, Adrien Fourmaux-t, Gus Greensmith-t és Sebastien Loeb-et nevezte. A Toyota Sebastien Ogier-t, Elfyn Evans-t, Kalle Rovanpera-t és a "kis" csapat színeiben Takamoto Katsuta-t indítja. Míg a Hyundai Thierry Neuville-t, Ott Tanak-ot és Oliver Solberg-et küldi a Rally1-es autók első csatájába. 

affiche_wrc2022_40x60-1.jpg

A WRC2-ben indul többek között a tavalyi WRC2 és Európa bajnok Andreas Mikkelsen, az Európa bajnok Chris Ingram, az aszfaltmenő Yohan Rossel és Eric Camilli, de újra láthatjuk az egykori gyári menő Freddy Loix-ot is. Az RGT kategóriában egy Alpine A110-el ismét próbára teszi magát a Monte-Carlo rally nagy ismerője Francois Delecour. WRC3-ban csak három páros indul így ha nem hibáznak ők mindenképp dobogósok lesznek. Egy magyar páros indul, ők már voltak a Monte-Carlo rallyn, a László Zoltán - Begala Tamás kettős egy Ford Fiesta Rally3-mal áll rajthoz.

A nevezési lista innen (is) letölthető,

https://www.ewrc-results.com/entries/72281-rallye-automobile-de-monte-carlo-2022/

Vagy innen,

https://acm.mc/en/edition/rallye-monte-carlo-edition-2022/competitors-space/official-notice-board/

Szöveg: Tommy

Fotó: www.acm.mc  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5716809950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása