Visszatér a Hungaroringre a 12 órás autóverseny széria
GT3

Hét év kihagyás után két hét múlva, október 2-3. között visszatér a Hungaroringre a rangos hosszútávú autóversenyzés, a 24h Series.

A holland Creventic által szervezett sorozat magyarországi állomása nevével ellentétben 12 órás futam lesz. Olyan módon lesz lebonyolítva, hogy szombat 16.30-kor elrajtolnak, mennek két órát és után leállítják a futamot, az autókat parc fermébe teszik éjszakára, nem lehet hozzájuk nyúlni. Majd vasárnap 8.30-kor újraindul a verseny és teljesítik a hátralévő tíz órát.

gt_2.jpg

A sorozatban induló autók nagy többségét GT3-as és TCR autók teszik ki, de a sorozat hivatalos oldalán sok további infót és fotót lehet találni. 

A hirtelen jött lehetőség és a közelgő időpont miatt nem tudni lesz-e magyar induló a versenyen, bízzunk benne, hogy valakinek sikerül összekaparni a rajthoz állásra valót.

Ha minden igaz a versenyre ingyenes lesz a belépés, aki szereti a pályaversenyzést azoknak mindenképp ajánlott lesz kilátogatnia a Hungaroringre. 

Szöveg: Tommy

Fotók: https://www.24hseries.com/

gt3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6616693522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása