A 19. Rallylegend útvonala
Rallylegend

image001.jpg

Megjelent az október 7-10. között rendezendő 19. Rallylegend útvonala térképpel és időtervvel. 

E szerint a péntek reggeli jól ismert Il Laghi shakedown szakasz után estére mindössze egy gyorsasági, a 6,6 km hosszú San Marino nevezetű vár a mezőnyre mely a várban ér véget. Az első 20.15-kor kezdődik majd, a két gyors között lesz a népszerű gyűjtő majd szerviz és 23 óra előtt pár perccel rajtol a második gyorsasági.

img_7427.JPG

Szombaton három jól ismert gyorsasági, az Il Laghi, a La Casa és a The Legend vár a mezőnyre, mindegyiket kétszer kell teljesíteniük. A rendezők itt megtartották jó szokásukat és csak 14 órakor kezdődik a napi verseny program, van lehetőség egy kicsit pihenni és nézelődni. 

img_7400_1.JPG

Vasárnapra is marad verseny, ezen a napon is csak egy gyorsasági lesz a The Legend amit kétszer kell megfutniuk. A napi program 10.30 körül kezdődik és terv szerint 13 órakor lesz a cél. 

Részleteket itt találtok,

http://www.rallylegend.com/images/2021/map2021.pdf

http://www.rallylegend.com/images/2021/rpg2021.pdf

Szöveg, fotók: Tommy

Információk: http://www.rallylegend.com/en/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2116682186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása