Hétvégén Salgó rally lesz
ORB, MNASZ

salgo_tabla.JPG

E hétvégén Salgótarjánban és annak környékén folytatódik a MERCARIUS Rally1 Bajnokság. A futam beleszámít a CEZ értékelésbe is valamint a versenyen rajthoz áll a Rally3 mezőnye is.

A Rally1-nek a program pénteken kezdődik egy gyorsasági szakasszal. Szombaton három gyorsasági vár a párosokra melyeket háromszor kell teljesíteniük. 

A Rally1 Historic mezőny szintén pénteken kezd azon az egy gyorsasági szakaszon ahol a Rally1, és szombaton is ugyanaz vár rájuk, de ők csak kétszer futják meg a három gyorsasági szakaszt.

A Rally3 mezőny csak szombaton lép színre. Nekik öt teljesítendő gyorsasági szakaszt állítottak össze abból a háromból ami a többiekre is vár.

A Rally1-be 66-an adták le nevezésüket míg a Rally3-ba 21-en a Historicba pedig 7-en. Hát nem túl sok, de legalább van.

Terv szerint indult volna a Rally2 mezőnye is, de a legutóbbi Ózd – Eger rally alatt/után kitört botrány miatt egyelőre ők nem kívánnak részt venni a bajnokságban.

A futamot lehet élőben nézni a helyszínen, de továbbra is lesznek online közvetítések és eredményközlő oldalak is.

Időeredmények pld. itt találhatóak majd meg, https://q8oils.rallylive.hu/salgo-rally-2021

Térképek, időterv és mindenféle a versennyel összefüggő egyéb információk pedig a futam hivatalos oldalán is megtalálhatóak, https://www.keletautosport.hu/salgo-rally-2021/

Szöveg: Tommy

Fotók: https://www.keletautosport.hu/salgo-rally-2021/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6416579984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása