Orfű rally eredményei
MNASZ, ORB

Az elmúlt vasárnap tartották a 2021. évi hazai rally bajnokságok egy részének első fordulóját az Orfű rallyt. A versenyen a Rally2, a Rally3 és a Historic mezőnyt értékelték, rajtuk kívül tesztjelleggel indulhattak még egyéb kategóriákból. A Rally1 mezőnyének ez most nem volt futama, ők a hétvégén nyitják a szezont az I. Therwoolin Boldogkő rallyval a régi klasszikus Miskolc rallys pályákon.

zsebe.jpg

A hülye Covid járvány miatt az Orfű rallyt sajnos nézők elől elzárva kellett megtartani ami biztos nem volt jó érzés a versenyzőknek és a hosszúra nyúlt szezon szünet után nyilván mentek volna már a nézők is nagy létszámban, de ezt most hivatalosan nem tehették meg. 

aczelek.jpg

A verseny tiszta száraz időben zajlott és nagyjából időben vége is lett bár voltak csúszások. A teszt kategóriában volt külföldi induló is Grzegorz Grzyb személyében aki egy Skoda Fabia Rally2-vel indult, már nem először itt. Illetve itt debütált az új rally autó piramisban létrehozott Rally3 kategóriájú Ford Fiesta mellyel László Zoltánék próbáltak szerencsét.   

A versenyen három gyorsasági szakaszt jelöltek ki a rendezők. A Rally2, a Historic és a Teszt mezőny ezeket háromszor (78,4 km) abszolválta míg a Rally3 mezőnynek kétszer (52,3 km) kellett rajtuk végigmenniük. Az itt elért eredmények alapján a négy különböző mezőny az alább láthatóak szerint fejezte be az Orfű rallyt. 

A Rally2 kategóriában az alábbiak szerint alakult a végeredmény,

rally2_5.JPG

A Rally3-ban ők voltak a legeredményesebbek,

rally3.JPG

Míg a Historic kategóriában így végeztek a párosok,

historic_4.JPG

A tesztelő kettősök pedig a lentiek szerint értek célba,

teszt.JPG

Szöveg: Tommy

Fotók: MNASZ facebook, Aczél András facebook, Rallyheart facebook

turan.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6516499156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása