Újabb Jaguar Racing podcastok

Autóverseny még mindig nincs, beszélgetések vannak, íme a Jaguar Racing legújabb meghallgatható podcastjai.

„RE:CHARGE at home” címmel indított videós podcastot a Jaguar Racing.

A rendszeresen jelentkező, bennfentes információkat tartalmazó sorozat házigazdája Amanda Stretton és Vernon Kay, akik minden alkalommal más-más vendéget hívnak meg a Formula E és a Jaguar I-PACE eTROPHY – a világ első elektromos autóverseny-sorozatának – világából.

Az epizódokat többféle platformon is nyomon lehet követni: Youtube-on, Spotify-on, Apple Podcaston, Google Podcaston, Instagramon, Facebookon, Twitteren. 

A sorozat második részének főszereplője James Calado, a Panasonic Jaguar Racing versenyzője és Phil Charles Technical Manager. Többek között megtudhatjuk, hogyan került James ebbe a világba, milyen volt az első tesztvezetése, vagy hogy mivel tölti az idejét most, amikor nem versenyez. Phil pedig arról mesél, hogyan keltette fel a figyelmét az ABB FIA Formula E, és hogy milyen fontos szerepe van a mérnöki csapatnak a pályán és azon kívül is.

A második részt itt lehet megtekinteni/meghallgatni:

 

jag_racing_ipace_etrophy_zoom1.jpg

A „RE:CHARGE at home” harmadik részének vendége Mark Turner Jaguar I-PACE eTROPHY Series Manager és James Barclay, a Panasonic Jaguar Racing Team Directora, a téma pedig a Jaguar I-PACE eTROPHY. 

A harmadik részt itt lehet megtekinteni/meghallgatni:

A sorozat negyedik részében Mitch Evans, a Panasonic Jaguar Racing versenyzője és Mitch bátyja, Simon Evans, a Jaguar I-PACE eTROPHY versenyzője beszélget Vernon Kay-jel az Evans család elkötelezettségéről a versenyzés iránt. Szó lesz többek között a testvérek kapcsolatáról, az édesapjuk hatásáról és szórakoztató emlékeket is felidéznek a versenyekről. 

A negyedik részt itt lehet megtekinteni/meghallgatni:

Szöveg: Wallis Automotive Europe

Fotók: Jaguar Racing

_fer3254.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr815650642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása