4db Ford Fiesta WRC lesz a Svéd ralin is
WRC

devidas.jpg

Amint az már hivatalos és azt mindenki tudja az M-Sport két állandó versenyzője Teemu Suninen és Esapekka Lappi lesz, akik mellett bizonyos futamokon egy harmadik Ford Fiesta WRC-vel indulhat majd Gus Greensmith is, de most van jelentkező egy negyedik autóra is.

Hasonlóan a jövő heti Monte-Carlo ralihoz az idei második rali VB futamon a Svéd ralin is (egyelőre) 4db Ford Fiesta WRC fog rajthoz állni. 

A negyedik autót mindkét esetben ugyanaz a litván 39 éves Deividas Jocius fogja vezetni, navigátora Varza Mindaugas lesz. Jociusnak nincs túl sok rali VB-s tapasztalata, mindössze öt VB futamon állt rajthoz ezidáig, kizárólag R2-es autókkal. Egyébként 2001 óta ralizik különböző típusokkal. Bízzunk benne, hogy nem semmisíti meg a Fiesta WRC-t...

Szöveg: Tommy

Fotó: twitter  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr8715412256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása