Sebastien Loeb indul a Rally du Var-on is

14b1a84b-e1cd-42cd-95c0-c2f82d88f3ac.jpg

A kilencszeres rali világbajnok Sebastien Loeb, aki idén a Hyundai Motorsport beugró versenyzőjeként vett részt a rali VB pár futamán, rajthoz fog állni a Francia ralibajnokság tradicionális szezonzáró versenyén a november 22-24. között tartandó immár 65. Rally du Var-on.

Loeb háromszor, 2000-ben, 2009-ben és 2014-ben megnyerte már a versenyt míg a Hyundai 2016-ban diadalmaskodott a Rally du Var-on. A klasszikusan aszfalt burkolatú gyorsaságikon zajló futam jó alkalom a helyi közönségnek, hogy hazai pályán, éles verseny körülmények között láthatják versenyezni a nemzeti hősüket.

7a3eeaf9-ce9d-4b4e-aa62-49fb7b6f89a0.jpg

Az idei Rally du Var egy héttel a rali VB ausztráliai szezonzáró futam után kerül megrendezésre, így ha a Hyundai Motorsport szempontjából minden jól megy akkor ide már csapat világbajnokként érkezhetnek. Ugyanis az Ausztrál rali VB futamon fog eldőlni, hogy sikerül-e a Hyundai Motorsport-nak megnyernie a rali VB sorozatot.

Loeb az idei Hyundai i20 Coupe WRC-vel indul és erről nem szól a hír, de minden bizonnyal Daniel Elena lesz a  navigátora.

Szöveg: Tommy

Fotó: Hyundai Motorsport  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6515273236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása