Andrea Dovisioso és Mattias Ekström a Rallylegenden!
Rallylegend

mattias_ekstrom_2016-03-30_002.jpg

A mai nap nagy híre, hogy a jövő heti Rallylegend két újabb húzónévvel gazdagodott.

Mindketten elsőbálozók lesznek San Marinóban a Rallylegenden és mindketten valamilyen autóval fognak rajthoz állni.

Egyikük a svéd Mattias Ekström aki 2016-ban ralikrossz világbajnok volt, de van két DTM bajnoki cím is a neve mellett valamint háromszor megnyerte a Bajnokok tornáját is. Ekström a Legend Stars mezőnyben fog indulni pénteken és szombaton.

dovi.jpg

A másik ember jelenleg a Ducati Corse gyári MotoGP csapatának versenyzője az olasz Andrea Dovisioso pedig a vasárnapi gyorsaságikon teszi próbára rali versenyzői tudományát. Kettejük közül Ekströmnek van talán több ralis tapasztalata hiszen többször is indult a Svéd ralin és talán a ralikrossz is jelent neki némi előnyt. Dovisioso nekem sötét ló, de sosem lehet tudni, ment már pár raliversenyen, majd kiderül mit tud, bár ő sem teljes versenytávot megy így nem fog tudni csodát tenni. Hátha ő is olyan ügyes lesz mint két motorversenyző honfitársa akik eredményesek tudtak lenni ilyen, olyan rali versenyeken, gondolok itt Valentino Rossira és Antonio Cairolira.

A lényeg, hogy a nézők/rajongók csak jól járnak ezzel hiszen két újabb aktív sztárversenyzőt láthatnak a pályákon. A rendezőség büszke és boldog, hogy ezt a két sztárt mint indulót egy héttel a 17.Rallylegend kezdete előtt még bejelenthette a nagyközönségnek.

Szöveg: Tommy

Fotók: www.rallylegend.com, internet

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr715189418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása