Mikko Hirvonen indul a Ciprus ralin
ERC

mikko-hirvonen_ford-escort-bda.jpg

A 2014 év végén az aktív versenyzéstől visszavonult finn Mikko Hirvonen rajthoz áll a szeptember 27-29. közötti Ciprus ralin egy Ford Fiesta R5 versenyautóval, a Markko Martin Motorsport színeiben.

Mióta Hirvonen befejezte aktív rali világbajnoki szereplését több rali versenyen is rajthoz állt, de hivatalos FIA rali rendezvényen nem. Most megtörni látszik ez az állapot, ugyanis a Ciprusi futam a rali Európa bajnokság utolsó előtti versenye lesz, ami ilyen mivoltában egy FIA bajnoki sorozat egyik állomása.

mikko-hirvonen-in-sweden-2012.jpg

Mikkor Hirvonen navigátora Jarno Ottman lesz, miután egykori hű társa Jarmo Lehtinen visszatért a rali VB-re és ott Teemu Suninen-nek diktálja az itinert egy M-Sport Ford Fiesta WRC-ben. 

A nevezési listát böngészve láthatjuk, hogy indul még Nasser-al Attiyah, idei állandó ERC résztvevőnk Herczig Norberték valamint Érdi Tiborék is. Rajtuk kívül persze lesz még pár induló, de az egész éves ERC mezőnyt tekintve jó páran kihagyják ezt az általában könnyűnek nem nevezhető futamot.

A Ciprus rali nevezési listája itt található,

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/static.fiaerc.com/wp-content/uploads/2019/09/Cyprus-Rally-2019-entry-list.pdf

A verseny honlapja pedig itt,

https://www.cyprusrally.com.cy/

Szöveg: Tommy

Fotók: internet

  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6615066046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása