12 db WRC a Német VB futamon
WRC

ard_rk_16_08_2018_055_2.JPG

Pár napja már nyilvánosságra került a következő rali VB futam, a Német rali nevezési listája. A listán 11db mostani WRC, 1db előző generációs WRC és 29db R5-ös autó található plussz az egyebek. Úgy is mint pld. 2db Toyota GT86-os, és egy Fiat Abarth 124 Rally.

deu_18_do1_074_www_sascha-smf_de.jpg

A WRC mezőnyben újoncként Takamoto Katsuta kap lehetőséget egy Toyota Yaris WRC-vel a Tommi Makinen Racing színeiben, de nyilván a gyári Toyota csapat teljes támogatásával. Az M-Sportnál Elfyn Evans még nem épült fel így a Portugáliában és Finnországban is hibázó Gus Greensmith kap ismét lehetőséget. A Citroennél nincs változás a versenyzők között, a Hyundai is a meglévő legénységekből válogatott.

deu_18_fr1_043_www_sascha-smf_de.jpg

A WRC2-ben indul Jan Kopeczky, Mads Ostberg vagy Pontus Tidemand és lesz 4db új Ford Fiesta is. Sajnos egy hazánkfia sem próbál szerencsét. Az utóbbi időben eléggé kikoptak a magyar indulók a rali VB futamokról, viszont ezzel együtt az EB-n talán egyre többen vannak, nyilván anyagi okokból.

ap-1wmvstfxs2111_hires_jpeg_24bit_rgb_jaanus_ree-red_bull_content_pool.jpg

nev_lista_1.jpg

nev_lista_2.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók, nevezési lista: https://www.adac-rallye-deutschland.de/uk  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr8115005352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása