Elfyn Evans kihagyja a Finn ralit
WRC

elfyn2.jpg

Az M-Sport World Rally Team első számú versenyzője a brit Elfyn Evans ki kell, hogy hagyja a rali VB soron következő fordulóját a Finn ralit. Ennek oka, hogy a múlt hétvégi Észt ralin egy ugrató után túl durván ért földet a Ford Fiesta WRC és túl nagy terhelést kapott Evans dereka. Ezért az orvosai nem engedik, hogy pont a szezon legtöbb ugratójáról nevezetes Finn ralin rajthoz álljon.

elfyn.jpg

Helyettese honfitársa Gus Greensmith lesz aki idén a WRC2 Pro-ban versenyez és az idei Portugál ralin már bizonyíthatott a Ford Fiesta WRC-vel. 

A Finn rali egyébként a szezon kilencedik futama lesz, az M-Sport három darab Fiesta WRC-t küld csatába, Gus Greensmith-t, Teemu Suninen-t és Hayden Paddon-t. 

Szöveg: Tommy

Fotó: M-Sport World Rally Team

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr614968816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása