Nyuszilányok a rajtrácson!
Hungaroring Classic 2019

playboy.JPG

Az autósport szerelmeseinek pulzusát már a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek versenyautóinak hangja, formája, illata is megemeli majd a Hungaroring Classicon, s a hangulatot csak tovább fokozza, hogy a Playboy adja majd a grid girlöket a versenyre. 

Az autósport a kezdet kezdetétől szimbiózisban él a gyönyörű nőkkel, akiket bár az F1-ből kitiltottak, a klasszikus autóversenyeken ma is ott a helyük a rajtrácson, így nem hiányozhatnak a július 12-14-én tartandó Classicról sem.  

„Kifejezetten örülünk annak, hogy a Playboy a partnere lehet Magyarország egyik legcoolabb autós rendezvényének – nyilatkozta Bus István, a Playboy főszerkesztője. – A férfi életében az autó nemcsak egy tárgy, amellyel eljuthat A-ból B-be, hanem sok esetben az önkifejezés és a büszkeség tárgyi megnyilvánulása is – ezért a magazinban is nagy szerepet kapnak a legújabb autócsodák. A Hungaroring Classicon nyuszilányok lesznek a grid girlök. Biztos vagyok benne, hogy az amúgy is látványos start még izgalmasabb lesz általuk. A Playboy mindent és mindenkit beindít – esetünkben az autókat is.”

Szöveg és fotó: https://hungaroringclassic.com/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7414916892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása