Holnaptól Eger rally!

eger_rally.JPG

Igen komoly motorsport hétvégének nézünk elébe, van hová utazni akinek lehetősége van rá. Ezen a hétvégén, azaz március 28-31. lesz a Korzikai rally VB (WRC) futam, a Bahreini Formula 1 futam, a Szlovákiaringen FIA CEZ rallycross hétvége, Texasban az aktuális NASCAR futam míg Argentínában MotoGP forduló lesz.  

De nekünk akik nem utazunk sehová Egerben és környékén kezdetét veszi a 2019. évi Magyar rallybajnokság ahol különböző kategóriákban, de megméretteti magát a Rally1, a Rally2 és a Historic mezőny is. Az, hogy mikor milyen és hány darab gyorsasági lesz korábban már megírtam, keressétek vissza légyszi, de az a legegyszerűbb ha a jól ismert http://duen.hu/ oldalról letöltitek a már bevált színvonalú műsorfüzetet, innen, http://www.duen.hu/info/Q8Oils_ITINER_Eger_Rallye_2019_.pdf.

A verseny hivatalos oldalán egy nappal a verseny előtt még nincsenek fent térképek és időterv sem. Egy hevenyészett program (időterv) és a rajtszámos nevezési lista megtalálható vagy lehet a versenykiírást böngészni, de nézői szemmel abban sincs sok információ. Na mindegy is, aki akar az a jelzett oldalon találhatóak alapján minden szükséges információt megtalálhat, jó szórakozást mindenkinek!

Szöveg: Tommy

Fotó: https://www.eger-rali.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1814720821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása