Idén is lesz Tullnban oldtimer kiállítás

image_5.jpg

Idén is megrendezik az ausztriai Tulln városában az Oldtimer Messe-t, azaz az old- és youngtimerek kiállítását, találkozóját, vásárát.

Ez a rendezvény talán a legkomolyabb ami kis hazánkból is kevés pénzből és egy nap alatt (az osztrák határtól kb. Bp-ig bezárólag) abszolválható. Ez egy nagyon komoly kiállítás és vásár. Kilenc csarnokban, kb. 30.500m2-en valamint 54.500m2 szabadterületen zajlik a rendezvény, várhatóan 800 kiállító és ebből 90 oldtimer klub részvételével. A klasszikusan autókat kiállító standok mellett idén is megtalálhatóak lesznek a legkülönfélébb a restauráláshoz nélkülözhetetlen gyártók és termékek igen széles választéka. Úgy is mint a klasszikus karosszéria lakatos munkákhoz kapcsolódó cégek, festő és fényező termékek-cégek, kárpitos és vagy a króm jellegű iparosok. A szabad területeken és a csarnokokban is rengeteg (Ausztria legnagyobb ilyen jellegű) alkatrészes árus kínálja majd portékáját. Irgalmatlan mennyiségű és választékú alkatrészes lesz itt, mindenféle autóhoz, motorhoz, bringához miegymáshoz. Modellautó és ruházati árusok valamint mindenféle többé kevésbé hasznos és haszontalan portékát megvehet majd akinek erre ingerenciája és pénze van.

A rendezvénynek mint minden évben idén is több évforduló és esemény adja a gerincét. Így idén itt (is) ünnepelhetjük az,

  • 50 éves Ford Caprit,
  • a 60 éves Minit,
  • a 60 éves BMW 700-at,
  • a 60 éves Puch Haflinger-t,
  • a 100 éves Citroent,
  • történelmi járművek egy kortárs filmben,
  • a Mercedes 220s - a vállalati autó. 

Szóval aki szereti az old- és youngtimer autókat és kiadja neki egy akár egy napos kirándulás Bécs mellé, Tullnba az vágjon neki május 18-19. között és kelljen útra! Színes, szagos kiállítás és vásár valamint finom ételek és sörök várnak mindenkit!

terkep.JPG

A felnőtt belépőjegy a helyszínen 15.- Euro, ugyanez online elővételben 13.- Euro, a gyerekjegy (6-15 éves korig) 5.- Euro lesz, míg ugyanez online elővételben szintén 5.- Euro lesz. Itt ugyan nincs árengedmény, de ha valaki online megveszi a jegyet annak nem kell a helyszínen a pénztárban sorban állnia, ez gyerekkel nem elhanyagolható szempont. A 7000 parkolóhelyért nem kell fizetni, de a hely milyensége miatt érdemes minél előbb érkezni. A rendezvény szombaton 9.00 - 18.00 között, míg vasárnap 9.00 - 17.00 között tart majd nyitva. Az 1988 előtt gyártott autóval érkezőket külön parkoló várja a kiállítási terület nyugati részén. 

Szöveg: Tommy

Fotó: https://www.oldtimermesse.at/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr614693322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása