Hungaroring Classic 2019

hrcl.JPG

A Hungaroring Classic - legendás versenygépekkel - 2019. július 12-14. között visszatér Magyarországra. Az idén sajnos kimaradt ez a rendezvény, de 2017 után jövőre visszajönnek. Aki 2017-ben látta őket a Hungaroringen azok biztos megnézik 2019-ben is, aki nem, az pedig írja fel magának a dátumot, és ha szereti a régi vágású, klasszikus versenyautókat akkor ne habozzon, és mindenképpen menjen ki a Hungaroringre mert ehhez hasonló esemény jó eséllyel nincs a környező országokban.

A rendezőknek köszönhetően a következő hetekben a különböző kategóriákat mutatjuk be.

Heritage Touring Cup:

hrcl1.jpg

A túraautós sorozatok Mekkája a belgiumi Spa-Francorchamps. A Heritage Touring Cup ötlete is itt született meg, az 1966 és 1984 közötti túraautók részvételével amelyek egyúttal rajthoz álltak a túraautó Európa-bajnokságon is. A gyártók között volt a BMW a 3.0 CSL-jével, a Ford az Escorttal és a Caprival, a Jaguar a maga XJ12C-jével. A sorozat versenyzőit ismerve látványos akcióra számíthatunk.

unnamed_9_2.jpg

Szöveg: Tommy és Hungaroring Classic 2019

Fotók: Hungaroring Classic 2019

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr2614524122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása