Ismét lesz Kamion EB a Hungaroringen

Idén kicsit előbb jön Magyarországra az FIA ETRC azaz a Kamion Európa bajnoki sorozat mert bő két hét múlva azaz június 15-17. között ismét a gázolajjal hajtott monstrumok lesznek a ring főszereplői.

kiss.jpg

A hétvége főszáma a Kamion EB programjain túl a Suzuki Swift Cup Europe sorozat adja a betétfutamokat. Sajnos az idén nem lesz a Blancpain GT Series a Kamion EB betétfutama. (Zárójelben jegyzem meg, hogy akit érdekel a drága GT autók versenye a sorozat augusztus 31. - szeptember 02. között a sorozat eljön a Hungaroringre). A futamok között és közben persze rengeteg egyéb szórakoztató program lesz. Úgy is mint motoros freestyle kaszkadőr show, Talmácsi mini motor pálya, ugrálóvár, vízipark, buborék show, vadnyugati show és a többi.

A Kamion EB-re visszatérve, az idei nyolc futamos bajnoki sorozatnak a magyar forduló lesz a második állomása. Az első versenyhelyszín Olaszországban, Misanóban volt. Itt a kétszeres EB bajnok Kiss Norbertnek vegyes hétvégéje volt mert sikerült dobogós helyezéseket is elérnie, de sajnos volt része futam utáni kizárásban is. A lényeg, hogy mindezek ellenére sikerült bajnoki pontokat gyűjtenie ami az év végén még jól jöhet. A GFS MOTORSPORT EGYESÜLET színeiben MAN-nel induló Ryan Smith viszont megnyerte a negyedik versenyt tehát a csapat részéről volt némi magyar siker Misanóban.

A Hungaroringi versenyhétvége program tervezete az alábbiak szerint néz ki,

pénteken,pentek.JPG

szombaton,

szombat.JPG

és vasárnap,

vasarnap.JPG

Szöveg: Tommy

Fotó: http://www.fiaetrc.com/ 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr5914013774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása