Kiss Norbert harmadik lett a Kamion EB-n

timthumb_3.jpg

A korábbi kétszeres Kamion Európa bajnok Kiss Norbert a harmadik helyen végzett az FIA Kamion Európa bajnoki sorozatában. 

A sorozat utolsó fordulóját az elmúlt hétvégén rendezték a spanyolországi Jaramában. Az augusztusi Hungaroringi forduló környékén még azt gondolhattuk, hogy Norbinak van esélye a második helyre, ne adj isten a bajnoki címre is. Az ezt követő hétvégék végül nem úgy jöttek ki neki mint ahogy kellett volna így be kellett érnie  a dobogó legalsó fokával. Azért ezt a helyet sem adták ingyen, rengeteg küzdelem és munka van ebben, hogy a mezőny nem éppen legerősebb (Mercedes) kamionjával és nem a leggazdagabb csapatával idáig jutott. Ezúton is gratulálok neki(k)!

timthumb_1_1.jpg

A bajnokság végeredménye az alábbiak szerint végződött,

 truck.JPG

Bízom benne, hogy jövőre még jobban összeérik a Mercedes kamion és sikerül benne találni pár rejtett lóerőt és akkor Norbi visszatérhet  sportág csúcsára!

Szöveg: Tommy

Fotók: http://www.fiaetrc.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr8812945431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása