A Hyundai Motorsport céljai a szezonzáró WRC futamra

Most hétvégén lesz a 2017. évi WRC sorozat utolsó állomása az Ausztrál rally. A Hyundai Motorsport csapata gőzerővel és teljes erőbedobással készül a megmérettetésre. 

029d203a-1c54-44ff-b627-93a305a8ae99.jpg

A gyártói és az egyéni bajnokságot korábban a VW Motorsport már megnyerte így itt már nincs keresnivalójuk. Viszont az egyéni második, harmadik és talán a negyedik helyére is van még esélyük. Ugyan nincs már szükség rá, de a csapat bajnokság második helyére is lehet még a statisztikai adataikat szépítő pontokat gyűjteniük.  

Neuville második helye sincs még teljesen biztonságban de ha Paddon és Sordo remekel illetve Mikkelsen a VW Poloval esetleg hibázik valamit, akkor a második, harmadik és a negyedik hely az övék lehet. Céljaik elérése érdekében természetesen mindhárom versenyzőjük az idei Hyundai i20 WRC-t kapja meg a versenyre. Neuville a 3-as, Paddon a 4-es és Sordo a 20-as rajtszámú autókban fog száguldani.

Az Ausztrál rally mezőnye 315 gyorsasági km-en fog száguldani péntek és vasárnap között.

56281e20-f90c-45f5-a467-0ee6bb65ed49.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Hyundai Motorsport 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4511965595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása