Hétvégén DTM a Hungaroringen

Egy év kihagyás után ismét hazánkba látogat a világ, de Európa egyik legismertebb autós gyorsasági bajnoksága a Német Túraautó Bajnokság azaz a DTM. Ebben a három nagy német autógyár szerepel, a BMW, az AUDI és a MERCEDES BENZ. 

dtm-1401628173.jpg

A korai kilencvenes évek ámokfutása utáni szigorú szabályozása után szinte mindegy, hogy milyen embléma van az autókon a szigorú szabályok miatt nincs nagy különbség közöttük. Az autók műszakilag gyakorlatilag egyformák illetve büntetősúlyokkal próbálják egyenlő feltételek közé terelni az ellenfeleket. 

Természetesen maga a DTM mezőny a fő szám egy-egy ilyen hétvégén de, hogy ne unatkozzon senki nézőfia ezért minden versenyhétvégén van valami izgalmas betétfutam. Ennek fényében Magyarországon a Porsche Platinum GT3 Cup Challenge Central Europe, a Competition102 GT4 European Series és a Audi Sport TT Cup fog rajthoz állni. Mindegyik szériában erőtől duzzadó pályaautókat láthat a Hungaroringre kilátogató nézőközönség.

A felsoroltakhoz képest kedvezményes jegyek még kaphatóak de kis országunkra jellemző, hogy a csili-vili, süti/ropi/nápolyit adó 250-300.-€-os VIP jegyeken kívül a legdrágább kb. 13.000.-Ft-os fullos jegyek már elfogytak. De aggodalomra semmi ok, vannak még jegyek, olyan is amivel a paddockot is látogatni lehet.

Szöveg. Tommy

Fotók: www.dtm.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr9411734621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása