Átadták az első Hyundai R5 raliautót

A németországi Alzenauban székelő Hyundai Motorsport csapatán belül működő, egy évvel ezelőtt alapított, a privát ügyfelek kiszolgálására létrehozott ügyosztály mérföldkőhöz érkezett, miután átadták az első új generációs Hyundai i20-ból fejlesztett R5 kategóriás raliautót.

hr5.jpg

A hófehér versenyautó gazdája a Hyundai Motorsport Italia csapata. Az új autó első hivatalos és éles bevetése a jövő heti Korzikai rali VB futamon lesz, ahol három új i20 R5-ös raliautó fog rajthoz állni, ebből ez lesz az egyik.

hr5_2.jpg

Az új autót a Korzika ralin az olasz Fabio Andolfi fogja csatába vinni akinek ez lesz az első rali versenye egy négykerék meghajtású autó kormánya mögött. Ő szinte biztos, hogy fog menni egy tesztet az új autóval a verseny előtt. 

hr5_3.jpg

A másik két Hyundai i20 R5 raliautó közül az egyiket a csapat hivatalos gyári pilótája a Kevin Abbring/Seb Marshall páros, míg a másikat a francia Stéphane Sarrazin fogja vezetni.  

Szöveg: Tommy

Fotók: Hyundai Motorsport

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr9511734501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása