Kamion EB és Fesztivál: Ahol az árak a földön járnak

Augusztus 27-28. között ismét Magyarországra érkezik hazánk legkiemelkedőbb autósport eseménye, a Kamion EB és Fesztivál, mely nem csak látványos, izgalmakban bővelkedő futamai és színes családi programjai miatt vonzó, hanem baráti árai miatt is.

bp_2.jpg

A hungaroringi Kamion Európa-bajnokság méretét és programjait tekintve igazi fesztivál, azonban az árak a földön maradtak és nem követik a hazai tendenciát. A hangulatos családi esemény, ahol a verseny mellett számos kikapcsolódási lehetőség várja a kicsiket és nagyobbakat, a magyar fesztiválok között minden bizonnyal a legbarátibb, tömegeket megmozgató rendezvény.

tankpool24_mercedes_truckracing_kiss_20.jpg

A belépőket nézve többféle lehetőség közül választhat az érdeklődő. Egy normál árú hétvégi (szombat-vasárnap) jegy elővételben 6990 Ft, melyért cserébe két napon át reggeltől estig élvezhetik a látogatók a látványos kamionversenyeket, emellett két exkluzív betétfutamot is végigdrukkolhatnak. Mindezen felül részt vehetnek a különféle színes kísérőprogramokon és bepillantást nyerhetnek a paddock kulisszatitkaiba is. A normál jegy mellett lehetőség van természetesen külön szombati és vasárnapi jegyet vásárolni, valamint VIP belépők is igényelhetők, melyek kiemelt helyre szólnak. 6 éves kor alatt egy felnőtt kíséretében a Fesztivál ingyenesen látogatható, de kedvezményes diákjegy és mozgáskorlátozott belépő is kapható.

Nem csak a kedvező belépőárak csalhatnak mosolyt a szórakozni vágyó fiatalok és gyerekekkel érkező családok arcára, hanem a rendezvény területén igénybe vehető szolgáltatások árai is a földön járnak. Egy frissítő sör 400 Ft körül mozog, egy hamburger 600 Ft, így bátran lehet inni-enni, ha két futam között egy kis hűsítőre vágynánk.

Augusztus 27-28. között mindenképp érdemes tehát kilátogatni a Kamion EB és Fesztivál hungaroringi futamára, ahol látványos versenyekben, hangulatos családi programokban és mérsékelt árakban sem lesz hiány.

További részletek és jegyvásárlás:

http://kamionfesztival.hu/http://www.gpticketshop.hu/ETRC__Kamion_EB.html

 

Szöveg és fotók: Kamion EB és Fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr3611357190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása