Hétvégén Veszprém rali

23_veszrem_rally_tabla.png

Most hétvégén lesz a nyolcfutamos Magyar Rali bajnokság negyedik fordulója, a szezon második murvás versenye. A gyorsasági szakaszok minősége miatt a Veszprém rali legendásan nehéz verseny szokott lenni amit sokszor tetéz a nyári forróság is. Ez utóbbi az idén talán nem fenyegeti a résztvevőket mert korábban is lesz a verseny illetve a hétvégére nem jósolnak túl jó időt az előre jelző állomások. Annyira nem, hogy vasárnapra Veszprém környékére 15mm esőt írnak, ami ha bejön a porosból jó kis sártengerré válnak a gyorsasági szakaszok.

A Versenyről minden fontos információ (időterv, térképek, programfüzet) a hivatalos honlapon - http://www.veszpremrallye.net/spectators - megtalálható. Ismét lesz Rally Rádió a 98,3 MHz-en és a www.rallyradio.com oldalon, ahol a verseny alatt folyamatosan, élő tájékoztatást kapnak a nézők, hallgatók.

Szöveg: Tommy

Fotó: http://www.veszpremrallye.net/ 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr758796810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása