Íme a 2017-es Nissan GT-R

A New Yorki autókiállításon mutatta be a Nissan a 2017-es Nissan GT-R-t. 

do_1_14.jpg

A modell 2007-es bemutatása óta ez a legfontosabb esztétikai frissítés. Új stílusú lett a géptető, módosítottak a fékek hűtését szolgáló nyílásokon és más lett az első légterelő-splitter is, mindezen módosítások összhangban vannak a Nissan jelenlegi tervezési illetve formai irányvonalával. A hátsó részen maradt a jól ismert négy hatalmas kipufogócső de a diffúzór hangsúlyosabb kialakítást kapott. Az első és a hátsó lámpák nem változtak, a 2015 óta használt ledes kivitelűek maradtak a helyükön. Újak az alufelnik is melyek szintén a jelenlegi irányzatnak megfelelő stílusúak és ezekkel teljes a ráncfelvarrott autó összképe. . 

do_6_12.jpg

Az utastérben is jelentős fejlesztések történtek. A régi autókban 27 db gomb volt amit most felváltottak egy teljesen másfajta építészettel. Egy új 8"-os központi kijelzőt kapott a műszerfal és a nyomógombok számát is jelentősen csökkentették így már csak 11 db maradt. Maga a vezető előtti műszeregység maradt a régi de új a kormánykerék melyre új nyomógombokat szereltek és felrakták a kormányra a váltófüleket amik eddig a kormányoszlopon voltak.

do_3_16.jpg

A motor mostantól 562 lóerős így az autó 2,8 másodperc alatt gyorsul 0-100 km / óra sebességre. Más lett a kipufogó hangolása is melynek köszönhetően még intenzívebb, agresszívabb hanghatások jönnek elő az autóból.

do_9_12.jpg

A képeken látható Katsura narancs színben pompázó 2017-es Nissan GT-R ez év őszétől érhető el a kereskedésekben. 

do_10_10.jpg

do_11_7.jpg

do_12_7.jpg

do_2_16.jpg

do_42.jpg

do_4_16.jpg

do_5_13.jpg

do_7_11.jpg

do_8_12.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: GRRC

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr708524678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása