Ismét négy autót indít a Hyundai a rali VB-n

abbring_hyundaii20wrc10.jpg

A Hyundai Motorsport bejelentette hogy az idei Portugál és Szardíniai WRC azaz rali világbajnoki futamon négy autót küldenek csatába.  

A negyedik páros a csapat tesztpilótái lesznek a holland Kevin Abbring és brit navigátora Seb Marshall, autójuk pedig a Hayden Paddon által az idei Monte Carlo ralin használt 2015-ös specifikációjú három ajtós kasztnis lesz. Abbringék elvileg három futamon állnak rajthoz az idei évben, ezen a kettőn kezdenek, a harmadik futam még nem ismert. 

Abbringék fő feladata a Hyundai Motorsportnál az ügyfeleknek szánt R5 kategóriás és az új WRC fejlesztése, tesztelése. Ezért ők főleg tesztelési és tapasztalatszerzési célból állnak rajthoz néhány rali VB futamon. A tavalyi évben öt futamon álltak rajthoz ezekből a Korzikai a legemlékezetesebb ahol egy ideg az összetett második helyén álltak. 

A nyilvánosságra hozott mindkét versenyen murvás felületű gyorsaságik várnak a párosra.

Szöveg: Tommy

Fotó: Hyundai Motorsport

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr168487028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása