Újabb jó hírek a 28. Esseni Techno Classica kiállítás és vásárról

tce_logo2_1.jpg

A kiállítás szervezői mai napon bejelentették, hogy az eddig sem szerény alapterületű, a világ legnagyobb klasszikus autó kiállítása és vására újabb kiállítási területtel gazdagodik.

Mindezt úgy, hogy megnyitnak még egy csarnokot a Grugahalle nevezetűt, ami elé felállítanak még egy ideiglenes pavilont is, ez így összesen 7.000m2-el növeli meg a kiállítás területét. Ez a 7.000m2 a kiállítás egészéhez képest 6%-os területnövekedést jelent és így már 127.000m2-en, 21db csarnokban és a kapcsolódó szabadterületen bolyonghat a kilátogató ember.

A világ legnagyobb ilyen jellegű kiállításán a világ több mint harminc országából több mint 1.250 kiállító és több mint 2.500 kiállított autó lesz jelen. Több mint 200 klub jön el a klasszikus autók világából, 25 autógyár képviseli magát a saját kollekciójával és legalább 190.000 látogatót várnak a világ minden tájáról.  

eingang_halle_14_zur_techno-classica_essen_2016.jpg

Az újonnan hozzáadott csarnokban a klasszikus autókat állítják ki és ezen a csarnokon keresztül lehet majd átmenni a COYS aukciós ház területére. Ott ki lesz állítva és meg lehet tekinteni mind a 80db autót melyek április 9-én a kiállítás szombatján kerülnek kalapács alá. A Grugahalle csarnokhoz épített ideiglenes pavilont is a Grugahallén keresztül lehet majd elérni. Ez egy ugyanolyan komfortfokozatú légkondicionált kiállítási terület lesz mint az összes állandó csarnok.

A Grugahalle csarnoknak még egy praktikus hozománya lesz mégpedig, hogy közvetlen utcai bejárattal rendelkezik, így az érvényes belépőjeggyel érkezők ezen keresztül is megközelíthetik a 28. Esseni Techno Classica kiállítást, április 6-10. között.

promo_klassik_arena_techno-classica_essen_2016.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Techno Classica Essen Press

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr108414640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

proflex 2016.02.24. 11:19:01

Még soha de idén megyünk.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2016.02.24. 11:34:16

@proflex: ezzel magam is így vagyok. Kíváncsi vagyok mivel tudják felülmúlni Párizst és a belga / holland bulikat.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása