Lotus Elise Cup 250 - Genfben már láthatjuk

do_13_5.jpg

A március 1-én nyíló genfi autókiállításon leplezik le a Lotus Elise Cup 250-et. Ez lesz a leggyorsabb Elise amit valaha gyártottak, 4,3 másodperc alatt gyorsul 0-100-ra és 246 km/ó körül lesz a végsebessége. Motorja 243 lóerős, 1,8 literes, négyhengeres és kompresszoros. Az autó súlya 21kg-ot vesztett a súlyából így 931 kg-ot mutat alatta a mérleg nyelve. A diéta sikerességét az új lithium ion akksi, a karbon ülések és a kovácsolt alu kerekek adják. Az opciós karbon aero csomaggal további 10kg mínuszt lehet elérni. Az autón szélesebb első gumik vannak, módosítottak az aero kialakításon az erősebb leszorító erő érdekében.

do_1_11.jpg

A kárpit piros vagy fekete alcantara lehet, de lehet kérni teljes bőr kárpitot is illetve elérhető a szőnyeg garnitúra és az erősebb hangszigetelés is akinek pedig igénye van rá kérhet fedélzeti szórakoztató rendszert is.

do_3_13.jpg

A Lotus Elise Cup 250 indulóára 46,500.- fonttól indul és évi 200db autó gyártását tervezik.

do_39.jpg

do_2_13.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Lotus  

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr508399710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása