Információk a 13. Rallylegend-ről

kepkivagasrl.JPG

Nyilvánosságra hozták a 13. Rallylegend program tervezetét. E szerint júliustól lehet nevezni a versenyre, szeptember 18-án lesz nyilvános a nevezési lista és október 9. péntektől október 11. vasárnapig fognak tartani a futamok.

Nagy meglepetések nem várhatóak, péntek reggel shakedown, este fél nyolctól éjjel fél egyig verseny ami szombaton délután fél kettőtől este hétig folytatódik és vasárnap reggel tíz és délután kettő közöttre is marad még látnivaló.

A versenynapokon természetesen nyitva lesz versenyközpont, szervizpark együttese is ahol különböző programokkal és vásárfiákkal várják a nagyérdemű közönséget.

Blog (2).JPG

Ami a magyar szurkolóknak jó hír lehet, hogy az idei futamon rajthoz áll Érdi Tibor is a legendás piros Toyota Celica GT4-ral!

1999_erdi_01.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Tommy, Rallylegend Official és internet

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr707469558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása