Ken Block is részt vesz az idei Festival of Speeden Goodwoodban

A világ egyik legismertebb autó versenyzője az amerikai Ken Block is részt vesz az idei, június 25-28. között rendezendő sebességfesztiválon azaz a Festival of Speeden az angliai Goodwoodban.

ken_block_will_appear_at_fos_in_2015.jpg

Block akinek látványos Gymkhana videóit világszerte több mint 300 millióan nézték meg a Youtube-on a legújabb immár összkerékhajtású Ford Focus RS-t fogja vezetni a birtokon található hegyi pályán. Ez a Focus RS amit a Ford Performance segítségével fejlesztettek immár a harmincadik típus amin megtalálható a legendás RS típus jelzés.

block_will_drive_new_ford_focus_rs.jpg

Azért, hogy teljes legyen a hangulat és ne csak egy utcai autóval parádézzon, Ken Block magával hozza hihetetlen  járgányát a Hoonicorn becenevű szörnyetegét is ami egy 1965-ös Ford Mustang alapjaira van építve, bár inkább csak hasonlít rá nyomokban, műszakilag semmi köze az egykori Mustanghoz. A motorja V8-as és 845 lóerős, négykerékmeghajtású, futóműve, váltója és gyakorlatilag minden alkatrésze a versenysportból származik. Ez az autó szerepel a Gymkhana 7. videójában amit 2014 novemberi közzététele óta 24 millióan néztek meg.

 

Szöveg: Tommy

Fotók, videó: Goodwood Press and Media, Youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr207461736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása