Négy Hyundai i20 WRC négy VB futamon

A Hyundai Motorsport nagy örömmel jelentette be a mai napon, hogy a 2015. évi WRC szezon négy futamán négy autóval fognak nekivágni. 

kevin-abbring-and-sebastian-marshall.jpg

A negyedik autóval a csapat hivatalos tesztpilótái a holland - brit páros Kevin Abbring - Sebastian Marshall legénység fog versenyezni a Hyundai Mobis World Rally Team neve alatt. 

Az érintett futamok a Lengyel, a Német, a Korzikai francia és a Wales rally Nagy Britanniában. 

Abbringék az idei Svéd VB futamon már rajthoz álltak, akkor azért mert Dani Sordo kerékpár balesetben összetörte magát és az ő autójával Hayden Paddon állt rajthoz míg Abbringék beültek Paddonék i20 WRC-jébe. Így Abbringék az idén mindenféle felületen tudtak-tudnak verseny körülmények között indulni. Volt havas és lesz murvás illetve aszfaltos megmérettetés is.

A Svéd futam egy ígéretes kezdés volt Kevinnek ahol is a 11. helyen végzett és értékes pontokat szerzett a csapatnak. Lelkesen készül a következő négy futamra ahol szintén a pontszerzés lesz a fő szempontja. Sok idő telt el a februári Svéd futam óta és Kevin nagyon várja már a versenyekre való visszatérést. 

kevin-abbring-portrait_1.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Hyundai Motorsport

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr487456478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása