Oldtimerek Hétvégéje 2015 a Magyar Vasúttörténeti Parkban

2015 április 10-12. között tartják az idei Oldtimerek Hétvégéje elnevezésű kiállítást a Budapest 13.kerületi Tatai út végén található Magyar Vasúttörténeti Parkban, összeségében 100.000 m2-en.  

blogba_1.JPG

A rendezvény nevéből eredően főleg veterán autókról fog szólni a rendezvény de rengeteg egyéb program várja a látogatókat. Láthatunk majd többek között oldtimer lakókocsikat, veterán traktorokat, stabil motorokat, youngtimer autókat, katonai járműveket. A gyerekeknek terepasztalok, szimulátorok, ugrálóvár, pónilovaglás, gyerekíjászat és vasútmodell kiállítás áll rendelkezésükre.

blogba_2.JPG

A vélhetően nagyszámú látogatóközönséget nem fogja az a veszély sem fenyegetni, hogy éhezni vagy szomjaznia kelljen. Lesz gasztronómiai utca magyaros ételekkel, háztáji kolbásszal, disznótorossal, kézműves lekvárokkal és sajtokkal.

Árak maradtak a 2013-as szinten, azaz a felnőtt jegy 2.999.-Ft, a gyerek és nyugdíjas jegy 1.999.-Ft-ba kerül, a családi jegyért pedig 8.999.-Ft-ot kell fizetni.  

blogba_3.JPG

Szöveg: Tommy

Fotók: Tommy 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr567352984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása