WRC - Együttműködést írt alá az M-Sport és a Stilo sisakgyár

A WRC futamokon a gyári Ford Fiesta RS WRC-ket futtató M-Sport World Rally Team együttműködési megállapodást kötött az olasz Stilo bukósisak gyártó céggel. 

1e301d90-ac37-40ca-85d1-01bb07ac5036.jpg

Ennek értelmében a két versenyzőpárosuk név szerint az Elfyn Evans - Daniel Barritt és az Ott Tanak - Raigo Mölder kettősök a következő futamtól kezdődően már a Stilo sisakjaiban fognak rajthoz állni.

A Stilo az egyik legismertebb cég a motorsport iparágában és a most aláírt megállapodásnak köszönhetően már ők fogják a világ vezető sisakjaival, átbeszélőivel ellátni az M-Sport versenyzőpárosait. 

A sisakok biztonsága és funkcionalitása kiemelkedő ugyanúgy mint a fiatal és lelkes fejlesztő illetve gyártó csapat. 

A Stilonál nagyon büszkék rá, hogy a világ rallysportjának egyik legtekintélyesebb és nagy tradíciókkal bíró csapatával kötöttek együttműködést.

Az M-Sport versenyzői a Svéd rally előtt már tesztelték a sisakokat és az itt tapasztaltak után elkezdődtek az együttműködés lehetőségeinek feltérképezése. Most pedig az M-Sport már örömmel üdvözli partnereinek körében a Stilo céget.

d5143f45-754a-443e-a9e0-d2eb90653c48.jpg

 

Szöveg: Tommy

Fotók: M-Sport World Rally Team 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr697305260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása