Ken Block új filmje a Climbkhana

block.jpg

Na ma megjelent az amerikai DC Shoes király, rally és rallycross versenyző, gymkhana isten Ken Block legújabb örült filmje a Climbkhana.

Ezt Coloradóban a híres hírhedt de mára már leaszfaltozott Pikes Peak pályán vették fel. Játékszere ezúttal is a Ford Mustangra hajazó 1400 lóerős V8-as biturbó szörnyeteg.

Ha szorosan nem is kapcsolódik Ken Block videójához de meg kell említeni a méltán híres Climb Dance videót is. Ezt még a '80-as évek végén forgatták és 1981 rally világbajnoka Ari Vatanen volt benne a driver az autó pedig a Peugeot 405 T 16-os volt. Ezt a filmet még a murvás pályán rögzítették és Ken Block Mustangjának 1400 lóerejének több mint a fele elég volt egy látványos menethez..

Lehet vitatkozni melyik a jobb film, ki a jobb pilóta, nekem van véleményem, gondolom másnak is...

Szöveg: Tommy

Videók: www.youtube.com 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6712896072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása