A Hyundai Motorsport a bajnokság második helyén állva várja az Ausztrál ralit

thierry-neuville-rally-australia-2014.jpg

A rali világbajnokság tizenhárom futamos sorozatának tizedik, soron következő fordulóján az Ausztrál ralin a Hyundai Motorsport csapata visszatér a három autós felálláshoz. 

Az autók kiosztásában történt némi változás. A Hyundai Shell World Rally Team jelenleg a csapatbajnokság második helyén áll és feltett szándékuk, hogy ezt a pozícíót meg is tartsák az év végéig. Ennek érdekében a gazdag helyismerettel és tapasztalatokkal rendelkező új-zélandi Hayden Paddont nevezték a nagy csapatba Thierry Neuville mellé. Dani Sordót pedig erre a futamra vissza rakták a kettes számú csapatba a Hyundai Mobis World Rally Team-be. 

hayden-paddon-rally-australia-2014.jpg

Az Ausztrál rali hagyományosan murvás felületen zajlik, a versenyen tizenhét gyorsasági szakasz vár a mezőnyre. A versenyközpont Coffs Harbourban lesz, ez Sydney és Brisbane között helyezkedik el Új Dél Walesben. A gyorsasági szakaszok egy része az erdei utakon, más részük a széles utakon fog zajlani. Mindegyikük csúszós, tempós pálya így izgalmas versenynek nézünk elébe.

dani-sordo-hyundai-i20-wrc-20.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Hyundai Motorsport

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr917761438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása