Grönholm, Rovanpera, Blomqvist, Thiry és Grist is indul az Eifel rallyn
Eifel rally

Megjelent az augusztus 15-17. közötti Eifel Rally festival nevezési listája.

A korábbi híreknek megfelelően rajthoz áll a kétszeres rallyvilágbajnok (2000, 2002) finn Marcus Grönholm aki rögtön két autóval parádézhat majd, egy Toyota Corolla WRC-vel és egy Peugeot 206 WRC-vel. Honfitársa az egykori gyári menő és VB futamgyőztes Harri Rovanpera egy Peugeot 307 WRC-vel indul majd. A svédek legendás világbajnoka (1984), az igazi Stig Blomqvistot pedig egy Audi Quattro A2-ben láthatja majd a közönség. A korábban többek között Colin McRae-nek és Juha Kankkunen-nek is navigáló Nicky Grist is volán mögé ül egy Toyota Celica ST185-ben. Rajtuk kívül ott lesz a belga Bruno Thiry egy Ford Escort Cosworth-tal, a svéd Kalle Grundel egy Peugeot 205 T16-tal és a német Harald Demuth egy Audi Quattro S1-gyel.

Ott van a nevezési listán a cseh Jiri Jirovec is a felejthetetlen hangú Skoda Fabia WRC-vel akit korábban a Rallylegenden is láthattunk már durrogtatni.

atmosphere-eifelrallyefestival2023-001.jpg

Rajtuk kívül rengeteg páros, rengeteg féle autótípussal indul a Daun városkához közeli rally fesztiválon. Jó buli lehet ez az Eifel rally, egyik évben be kéne ütemezni ennek a meglátogatását is.

A nevezési lista itt van, https://www.eifel-rallye-festival.de/en/entrylist.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3ONWHFU2atg_8MoQVcYR-3KjyXs8Yu9qZ493Rlgc5LD1aUSilZljGTG24_aem_eYAVRvHQn6QZV4aPNWA00g

Az esemény hivatalos weboldala pedig itt található, https://www.eifel-rallye-festival.de/en/home.html

Szöveg: Tommy

Fotó: https://www.eifel-rallye-festival.de/en/home.html

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4918439117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

süti beállítások módosítása