Új bónusz rendszer a Škoda Motorsportnál
ERC

2024-ben a Škoda Motorsport, az FIA rally Európa bajnokságon induló ügyfelei részére egy új bónuszprogramot vezet be, amely a legsikeresebb versenyzőket jutalmazza, akik Skoda Fabiával vesznek részt a bajnokságban.

Az ösztönzés minden Škoda Motorsporttól származó, Škoda Fabia Rally2 változatot használó csapat számára elérhető, amennyiben március 15-ig regisztrálnak erre a lehetőségre.

skoda_mares2.jpg

Az idei ERC mind a nyolc futamára egy-egy 28.000.- Euró összdíjazású csomagot bocsátanak rendelkezésre. A cseh gyártó megerősítette, hogy ha egy regisztrált csapat Škoda Fabia RS Rally2-vel, Škoda Fabia Rally2 Evo-val vagy Škoda Fabia R5-tel megnyer egy versenyt, a Škoda Motorsport egy 15.000.- Euró értékű utalványt ad neki. A második helyen végzett csapat 8.000.- Eurós utalványt kap, a harmadik helyezett pedig egy 5.000.- Euró értékű utalványt kap. Az utalványok beválthatók a Škoda Motorsportnál történő alkatrészvásárlásra.

Ha egy pilóta a fentebb leírt Škoda Fabiák valamelyikével megnyeri a 2024-es ERC bajnoki címet, csapata 50.000.- Eurós kedvezményt kap, ha új Škoda Fabia RS Rally2-t vásárol a Škoda Motorsporttól.

skoda_wagner.jpg

„Ezzel a díjjal az ERC-ben legsikeresebb ügyfélcsapataink teljesítményét ismerjük el és jelentős segítséget ajánlunk nekik a 2025-ös versenyzésük finanszírozásához” – mondta Lucie Bortová, a Škoda Motorsport ügyfélprogram vezetője.

A Škoda Motorsport a kiválasztott rendezvényeken pótalkatrész szolgáltatással is támogatja ügyfeleit.

Michal Hrabánek, a Škoda Motorsport főnöke hozzátette: „Támogatjuk hűséges vásárlóinkat, és motiváljuk a csapatokat, hogy a mi rallyautónkat futassák. Ezzel is erősítjük a Škoda márka pozícióját az ERC-ben.”

2012 óta hat alkalommal nyerték meg az ERC bajnoki címet a Škoda Fabia pilótái. Efrén Llarena volt az utolsó Škodás Európa-bajnok 2022-ben.

Szöveg és fotók: https://fiaerc.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr7018337897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása