Megjelent a 2024-es hazai autóverseny naptár tervezet!
MNASZ

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség közzétette a 2024. évi hazai autóversenyek összesített versenynaptár tervezetét mely innen érhető el, https://mnasz.hu/uploads/documents/22/mnasz_versenynaptar_2024_jav.pdf.

mnasz_logo_1.JPG

Lesz sokféle autóverseny, kinek mi szimpatikus, úgy is mint, gokart, szlalom, autókrossz, rallykrossz, rally, gyorsasági versenyek, Forma 1, tereprally, drift és dragster futamok. A versenyek nagyrésze értelemszerűen Magyarországon kerül lebonyolításra, de a tereprally szakágnak lesz egy futama Olaszországban, egy pedig Romániában.

A drifterek és a dragsterek a Szlovákiaringen is fognak versenyezni, a gyorsasági bajnokságban indulók pedig a Balatonring mellett Ausztriában, Csehországban és Lengyelországban is összemérik magukat. A rallykrosszosok szintén ellátogatnak majd Ausztriába.

Rallyból áprilisban nálunk lesz az Európa bajnokság, az ERC nyitófordulója Veszprém környékén és július vége felé jön a Forma 1 és annak teljes sleppje a Forma 2-vel, Forma 3-mal és a Porsche Kupával.

Lehet csemegézni, tervezni a versenynézést, netán rajthoz állást.

Szöveg: Tommy

Táblázat, logó: www.mnasz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr1818320097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása